Företag

personalvård

   
 


Vi erbjuder friskvård i form av företagsmassage. Denna massagebehandling är både en investering för arbetsgivare och anställda. Personalen är ju den viktigaste tillgången!

För arbetsgivare

Ett bra sätt att uppmärksamma personalens hälsa och välbefinnande är genom massage och för företagets egen nytta genom minskade sjukskrivningar.

För den anställde

För att upprätthålla funktionen av de kroppsdelar som utsätts mest under arbetstiden. Axlar, armar och rygg är ofta spända och ömma hos många yrkesgrupper som jobbar fysiskt eller står långa stunder.

- Massage sätter i gång produktionen av lugn och ro- (oxytocin) och glädjeshormoner (endorfin), vilket har positiv inverkan på dem som befinner sig i närheten.

- Blod- och lymfcirkulationen ökar. Avfallsprodukter tvingas ur kroppen. Rörligheten av de masserade och behandlade musklerna ökar, muskelknutor masseras bort, spända muskler slappnar av, förkortade muskler återställs till sin ursprungliga längd.

 - Massagebehandlingar motarbetar stress, huvudvärk, sömnlöshet, o.s.v.

Vi  erbjuder individanpassad svensk klassisk massage antingen i våra lokaler centralt i Bålsta, eller kommer gärna till ert företag och jobbar på plats. Allt som krävs är en avskild plats med utrymme för behandlingsbänk, (finns det vatten i närheten är det ett plus).

Företag använder sig av friskvårdsbidrag (som är avdragsgillt).

Vi tar även emot friskvårdscheckar http://www.friskvardschecken.se/ (ActiWay http:www.actiway.se) och friskvårdskuponger http://www.friskvardskuponger.se/.

Blev ni intresserade? Kontakta Ulrika ….

 

FÖLJ OSS

KONTAKTA OSS

Mansängsterrassen 1 (bakom polisen)
Bålsta Centrum
Tel: 0171–555 72
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BOKA BEHANDLING

Boka direkt på internet, eller ring oss för tidsbokning.
Vill du boka via internet, klicka på Bokadirekt-logotypen så kommer du direkt dit.

LEVERANTÖRER