LPG

hjälper & masserar

   
 


Blodcirkulationen ökar i kroppen efter en behandling med LPG. Tekniken är en mekanisk djup bindvävsmassage som även sätter igång lymfcirkulationen. Detta medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen och svullnader i kroppen minskar. En uppstramande effekt kan även ses tack vare att behandlingen stimulerar kollagen och elastin i huden och är då förebyggande för celluliter.

Tekniken har många användningsområden, vi använder den bl.a för cellulitbehandlingar, lymfdränage, ärrbehandlingar, huduppstramning, uppmjukning av hård bindväv, lindra muskel- och ledvärk, naturligt ansiktslyft och kroppsskulpturering.

 

Historik

Tekniken är utvecklad och patenterad av LPG System i Frankrike. Metoden uppfanns av Louis Paul Guitay (LPG) som i slutet av 1970-talet råkade ut för en bilolycka. Olyckan medförde svåra brännskador. Skadorna masserades dagligen i 3-4 timmar av terapeuter för att mjuka upp huden och återställa muskelfunktionen. Massagen gav goda resultat men tog alldeles för lång tid så Louis Paul Guitay uppfann en maskin som ersatte den manuella massagen. Detta medicinska genombrott var möjligt tack vare en unik, patenterad teknik med motoriserade rullar och vakuumsug som masserar huden.

LPG har mer än 20 års erfarenhet inom området och enda företaget som har 95 eller fler publicerade studier som sträcker sig från 1991. Endermologie® är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter, och det är den första cellulitbe­handling som har blivit godkänd av FDA i USA.

Vad händer?

Endermologie® är en unik patenterad massagemetod som bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med motoriserade rullar och vakuumsug masserar hela kroppen.

Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler för­bättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen.

Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar celluliter. Endermologie® är därför en mycket effektiv behandling mot detta väldigt vanliga problem. Bara träning eller krämer hjälper inte mot celluliter men det kan ge en bättre effekt i kombination med en Endermologie®-kur.

CelluM6® erbjuder unik och patenterad teknologi för att forma och skapa ett välbefinnande för hela kroppen. Maski­nen finns i 95 länder med fler än 250000 sålda enheter. Fler än 100 miljoner Endermologie®-behandlingar har utförts världen över.

Vad kan behandlas?

Behandlingen skulpterar din kropp och ger dig förbättrad hudstruktur och uppstramning av huden samt reducerar celluliter. Endermologie® används även som komplement före och efter en fettsugning för att förbättra (påskynda) läkeprocessen och jämna ut ojämnheter. Endermologie® är en välgörande djupmassage för onda, stela nackar, axlar och rygg samt effektiv mot andra fysiologiska problem orsakade av cirkulationsstörningar såsom muskelvärk, ledvärk, stelhet mm.

Vid träning, rekommenderas LPG som förberedelse före prestation, och efter passet för återhämtning. Ödem och andra vätskeansamlingar kan reduceras genom effektivt lymfdränage.

Kontraindikationer

Innan behandlingen påbörjas görs alltid en konsultation där man går igenom  behandlingen och dess kontraindikationer samt lägger upp ett individuellt behandlingsprogram. Kontraindikationer för Endermologie®-behandling är bl.a cancer under behandling, graviditet, pågående infektion, feber mm.

Resultat

Resultaten av Endermologie®-behandlingen är individuella och kan variera från person till person. En grundkur med Endermologie® innefattar 14-20 behandlingstillfällen och utförs 1- 2 ggr/vecka. Varje behandling tar ca 40-45 minuter och resultat kan ses efter 5-8 gånger, men redan efter några behandlingar känns huden stramare och mjukare. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1 gång/månad. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktigt för att bibehålla resultatet.

För mera information, se Technovitals hemsida www.technovital.se eller www.lpgsverige.se

LPG Liftmassage® för ansiktet

Behandlingen för dig som vill ha ett naturligt ansiktslyft. Behandlingen förebygger och bekämpar hudens ålderstecken och förstärker uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut och tar fram ansiktets konturer. Behandlingen kan även göra underverk med dekolletaget!

Hudvårdsprodukter

LPG, världsledande inom cellulär stimulering, har skapat en kosmestisk serie baserad på Endermologie. Den exklusiva formulan har en hög koncentration av effektiva aktiva ingredienser.
Produkterna är framtagna vetenskapligt för att naturligt återaktivera dina biologiska processer som motverka åldrandet av cellerna i din hud.

Kropp

LPG har skapat nya hudvårdsprodukter som innehåller ett unikt komplex av aktiva ingredienser, som utvecklats speciellt för att stimulera den naturliga cellaktiviteten av fettreducering och anti-aging funktioner. Dessa stimulerar den naturliga frisättning av lagrat fett och förhindrar att nya fett samlas och främjar den naturliga syntesen av kollagen och elastin för fastare och slätare hud.

Ansikte

LPG ansiktsprodukter, innehåller ett unikt komplex av aktiva ingredienser, som utvecklats speciellt för att stimulera den naturliga cellaktiviteten av anti-aging funktioner.
Kollagensyntes, för en fastare hud, elastin syntes, för en mer smidig hud och hyaluronsyra för en slätare hud. Eftersom varje ansikte är unikt, har experterna utvecklat en ny serie hudvårdsprodukter som är anpassade till den enskilda ansiktstypen.

För priser, se prislista!

FÖLJ OSS

KONTAKTA OSS

Mansängsterrassen 1 (bakom polisen)
Bålsta Centrum
Tel: 0171–555 72
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BOKA BEHANDLING

Boka direkt på internet, eller ring oss för tidsbokning.
Vill du boka via internet, klicka på Bokadirekt-logotypen så kommer du direkt dit.

LEVERANTÖRER