Frisör

klipper & färgar

   
 


Vår frisör erbjuder hårvård för HELA familjen.
Dam, Herr, Pensionär och Barn – vi anpassar frisyren efter just DIG och dina behov.

Klippning

Hårtvätt och lättare föning ingår självklart för alla, stora som små.

Folieslingor

Vi arbetar igenom hela håret med folieslingor på ett grundligt och noggrant sätt. Denna metod ger en mjukare utväxt än "klassisk färgning". Man använder den när man vill få fram naturligare, solblekta hår eller starkare effekter på vissa utvalda partier. Man applicerar ofta olika färger för mer skimrande resultat. Denna behandling är den mest tidskrävande av alla färgbehandlingar och kräver en kompetent frisör för bästa resultat.

Slingor i mössa

Vi drar upp hårpartier genom slingmössa för att antingen få ett naturligt resultat (många, tunna slingor) eller skapa intryck av mer "liv och rörelse" i håret. Kan även kombineras med folie.

Klassisk färg

En färgbehandling som ger dig en heltäckande färg och glans och täcker 100% grått hår. Vi erbjuder möjligheten att välja en eller flera färger för att få fram de nyanser eller effekter du vill ha för bästa resultat. Kan även kombineras med folie.

Avfärgning

För dig som vill ändra din färg totalt kan det behövas en avfärgning. Konsultera frisören innan du väljer denna behandling.

Vi arbetar endast med noga utvalda produkter. Vår frisör har många års erfarenhet och ser till att håret anpassas efter din hårkvalitet, din frisyr och dina önskemål.

För priser, se prislista!

FÖLJ OSS

KONTAKTA OSS

Mansängsterrassen 1 (bakom polisen)
Bålsta Centrum
Tel: 0171–555 72
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BOKA BEHANDLING

Boka direkt på internet, eller ring oss för tidsbokning.
Vill du boka via internet, klicka på Bokadirekt-logotypen så kommer du direkt dit.

LEVERANTÖRER